Kiwi bliver ikke til Netto: - Vi vil prøve at afsætte til en anden aktør

Den tidligere Kiwi i Assens bliver ikke til en Netto. Arkivfoto: Søren Plovgaard

Kiwi bliver ikke til Netto: - Vi vil prøve at afsætte til en anden aktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Supermarked meddelte torsdag, at koncernen ikke vil lave den tidligere Kiwi-butik, som virksomheden har overtaget i Østergade i Assens, om til en Netto.

Assens: - Med Kiwi, vi har overtaget på Østergade, er planen - med forbehold for ændringer og analyserne, vi er i gang med, indikerer det - at det nok ikke bliver nogle butikslokaler, vi omdanner til en Netto. Derfor vil det være en af dem, vi vil prøve at afsætte til en anden aktør i markedet.

Det er meldingen fra Kasper Riggelsen, kommunikationskonsulent i Dansk Supermarked, vedrørende den tidligere Kiwi-butik på Østergade i Assens, som Netto tidligere på året overtog, efter Dagrofa - ejer af Kiwi-kæden - havde besluttet at lukke samtlige Kiwi-butikker i Danmark.

Han fortæller, han ikke har kendskab til, om der specifikt har været henvendelser på butikken.

- Uden at kende det helt konkret er der allerede nogen, som har forespurgt, da vi overtog alle (Kiwi-butikkerne, red.) - cirka halvdelen laver vi om til Nettoer. Det vil betyde, at resten er nogle, vi vil forsøge at afsætte til anden side. Der har været forespørgsler løbende, men jeg kan ikke sige noget konkret om, hvorvidt der har været forespørgsler her.

- Men det vil være det, som vi vil afsøge nu, og vi er altid åbne for, at folk henvender sig, siger Kasper Riggelsen.

- Det handler bare om at sikre, der er nogen, der vil rykke ind og have lokalerne til glæde for byen og området.

Til glæde for byen

Kasper Riggelsen fortæller, han er fortrøstningsfuld i forhold til afsætningsprocessen.

- De folk, der sidder og kigger på de her ting i vores udviklingsafdeling, har et stort netværk, fordi de også lejer en masse lokaler. Så der er selvfølgelig et godt kendskab på tværs af dem, og der er også et godt samarbejde på tværs af detailkæderne.

- Det er ikke, fordi vi afsætter til en Rema 1000 eller en Fakta, men det vil være til en anden erhvervsdrivende, som bare kan være en lokal mand. Det handler bare om at sikre, der er nogen, der vil rykke ind og have lokalerne til glæde for byen og området.

Den nuværende Netto-butik i Assens har Dansk Supermarked tidligere meldt ud, at koncernen har overvejelser om at rykke til andre lokaler i byen. Men det er der endnu ingen afklaring på, er meldingen.

Kiwi bliver ikke til Netto: - Vi vil prøve at afsætte til en anden aktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce