Odense og kystbyerne har masser af gode spiseoplevelser til enhver lejlighed i juli - fra vegansk burger over foie gras til mættende gourmet i strandkanten.

Richard Harden er en mand, som har spist mere på restaurant end de fleste. Han driver Harden's Guide i London sammen med sin bror Peter, og han gav denne...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Mere om emnet

Se alle
Genåbner lukket restaurant: 27-årig Michelin-kok popper op i Brogade 13

Genåbner lukket restaurant: 27-årig Michelin-kok popper op i Brogade 13

Mystisk lukning: Madtapperiet midlertidigt lukket

Mystisk lukning: Madtapperiet midlertidigt lukket

Madanmeldelse: Sommer, buk og hummer

Madanmeldelse: Sommer, buk og hummer