USA: Chips i kæledyr nytter faktisk, hvis nogen skulle være i tvivl. Det kan den 56-årige Barbara Dawson i Florida i USA skrive under på.

En dag i januar gik hun ved aftenstid ud for at kalde på sine tre hunde i en lukket gård, hvor de havde været ude for at snuse lidt rundt i et kvarters tid. Den seksårige Sassy kom ikke. Hun var væk, og Dawson mener, at en eller anden hoppede over muren og tog hende med sig, skriver avisen Miami Herald.

Sassy er af racen pomeranian, der tilhører gruppen af såkaldte spidshunde. Det er nogle små dyr, der ikke vejer mere end to til fire kilo.

Men nu er historien endt godt, for Sassy er dukket op. Forleden opdagede politiet i Pembroke Pines en bette hund i vejkanten. Patruljen stoppede. Sassy var hverken såret eller undervægtig, men logrede, da politimanden kom. Via hundens mikrochip fandt politiet frem til Barbara Dawson.

Der er over 300 kilometer mellem det sted, hvor hunden blev fundet, og det sted, hvor den hører hjemme. Ingen ved, hvordan den kom så langt. (ritzau)