Ved at sammeligne priserne på de forskellige låntyper kan du spare mere end 36.000 kr., men det voksende lånemarked og de mange online lånetilbud gør det svært at skabe sig et overblik og finde det billigste lån.

Det online lånemarked er vokset kraftigt i løbet af de seneste år, hvilket betyder, at der er kommet flere låneudbydere på banen. Få overblik og lån penge på fair-laan.dk.

De mange låneudbydere giver låneansøgeren mulighed for at udvælge det billigste lån blandt en lang række af forskellige låntyper og dermed spare penge.

Dog betyder det store antal af låneudbydere ligeledes, at det bliver stadigt sværere for en låneansøger at finde ikke kun det billigste, men også det bedste lån.

At navigere rundt mellem de mange typer af online lånetilbud med det formål at finde lige præcis dét lån, der passer bedst til ens behov, er en langsommelig og besværlig process.

Der er stor forskel på, hvad et lån koster, og derfor også på, hvad man kan spare ved at sammenligne lån.

I følge Andreas Linde, adm. direktør for sammenligningstjenesten fair-laan.dk, afhænger prisen på et lån ikke kun af beløbets størrelse og løbetid, men også af låneansøgerens kreditværdighed.

“Når et låneinstitut skal vurdere en potentiel låntagers kreditværdighed, kigger de på blandt andet på låneansøgerens indkomstniveau, formue og gæld. Hvis en låneansøger bliver vurderet til at have en god kreditværdighed, vil denne få en bedre rente. Omvendt, hvis ens kreditværdighed vurderes at være dårlig, vil man enten få et afslag eller en dyrere rente på sit lån.”

Hvis man står og skal tage et lån på 65.000 kr., 25.000 kr. eller blot 10.000 kr. med en løbetid på henholdsvis 5, 3 eller 1 år, kan der være mange penge at spare alt afhængig af, hvilken låneudbyder man vælger.

- Lån 65.000 kr. over 5 år med Santander og opnå en besparelse på 36.110,33 kr. sammenlignet med Bank Norwegian.

- Lån 25.000 kr. med løbetid på 3 år og spar over 3.000 kr. ved at vælge en låneudbyder med en forholdsvis lav ÅOP, fx AcceptLån.

- Små lån på 10.000 kr. har sædvanligvis en kortere løbetid og en højere ÅOP, hvilket betyder, at man skal være ekstra opmærksom. Spar mere end 5.000 kr. ved at vælge L’easy Minilån frem for Ferratum.

Ved at bruge en låneberegner kan låneansøgeren nemt skabe sig et overblik over de forskellige typer af lån, der er aktuelle på markedet, og dermed vurdere, hvorvidt et lån i virkeligheden er rentabelt.

Fair-laan.dk udviklet en låneberegner, der kan bruges til at beregne hvor meget, man skal betale i renter, månedlige ydelser og afdrag på forskellige lån.

Om annoncørbetalt indhold på vores nyhedssites

Indholdet i denne artikel er ikke lavet af vores redaktion, men af annoncøren selv eller dennes samarbejdspartner.

Vi er optaget af, at der er en tydelig skillelinje mellem redaktionelt og kommercielt indhold.
Hvis du oplever, at denne eller andre annoncer er utydeligt mærket vil vi gerne høre det fra dig.