For et halvt år siden blev det i forbindelse med en brand afsløret, at der på en gård i Ristinge på Langeland havde været indrettet et skunklaboratorium. Politiet efterforsker stadig sagen, men det er usikkert, om det vil lykkes at finde frem til bagmændene.

Da en gårdlænge brød i brand på Ristingevej 119 natten til den 23. juli sidste år, kom det frem, at der havde fundet produktion af skunk sted.

Ifølge, Leon Sørensen, afdelingsleder ved politiet i Svendborg, ønsker politiet ikke at udtale sig om resultatet af de brandtekniske undersøgelser og dermed heller ikke om årsagen til branden. Politiet afviser ligeledes at kommentere forlydender om, at en lampe til skunkproduktion skulle have forårsaget branden.

- Det kan jeg ikke bekræfte. Vi udtaler ikke så meget om den sag lige nu, oplyser Leon Sørensen og oplyser, at sagen stadig efterforskes af politiet.

Om det lykkes at finde frem til bagmanden eller bagmændene, står dog endnu hen i det uvisse.

- Sagen er ikke opklaret, og vi har ikke fået fat på nogen på nuværende tidspunkt. Vi arbejder stadig med sagen, men vi er lidt usikre på, om det vil lykkes at finde frem til et persongalleri, siger han.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.