Odense Sport & Event har købt cateringfirmaet Kai Thor A/S - blandt andet for at få del i et voksende marked for levering af mad til virksomheder, oplyser OB-selskabet.

Selskabet bag Odense Boldklub, Odense Sport & Event, har købt cateringfirmaet Kai Thor A/S. Det oplyser Odense Sport & Event i en pressemeddelelse.

Catering til særlige begivenheder og kantineløsninger er blandt de største forretningsområder for Kai Thor A/S - og med købet forventer begge virksomheder en række synergieffekter.

Den nu tidligere ejer af Kai Thor A/S, Martin Færgemann, ser salget som et skridt i den rigtige retning for virksomheden:

- Vi ser ejerskiftet som en rigtig god mulighed for, at virksomheden, under den nye ejer, kan forsætte og accelerere den positive udvikling. Når to stærke aktører går sammen, kan det ikke undgå at blive godt.

- Kai Thor vil få en central rolle i Odense Sport & Event, og ikke mindst glæder det mig, at Kai Thor vil fortsætte i selvstændigt regi under det nye ejerskab – det er en stor cadeau til vores mange dygtige medarbejdere. Jeg giver nu stolt slip på Kai Thor, siger Martin Færgemann.

Store begivenheder og kantinemad

Kai Thor A/S vil ifølge Ole Bang Nielsen, administrerende direktør i Odense Sport & Event, helt naturligt komplementere virksomhedens tilbud inden for afvikling af store messer, konferencer, koncerter og events.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at føje Kai Thor til Odense Sport & Event-familien. Med Kai Thor kan vi nu byde på selv de allerstørste events uden for huset. Det giver os en unik position, hvor kunderne kan vælge, hvad der passer bedst til enhver lejlighed, siger Ole Bang Nielsen.

Odense Sport & Event ser desuden en mulighed for at levere mad til frokost- og kantineordninger.

- Det er et marked, som vi forventer vil vokse yderligere i de kommende år, og her kan vi skabe et stærkt samspil imellem Kai Thors dokumenterede resultater på området, og Odense Sport & Events store netværk af virksomheder i Odense og på Fyn, siger Ole Bang Nielsen.

Administrerende direktør for Kai Thor A/S, Mark Blæsbjerg, fortsætter i stillingen.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent