Støjende sex er bedre for mennesker end slet ingen sex. Så hvis naboerne klager igen, så bare grin og fortsæt, skriver den svenske sundhedsminister, Gabriel Wikström, på Twitter.

Ministeren fik en henvendelse fra en mand, der var træt af naboernes højlydte lagengymnastik sent om aftenen. Ministeren var hans eneste håb, og manden foreslog et forbud mod støjende sex efter klokken 22.

Manden fik et svar, men det var ikke, hvad han havde forventet, for Wikström skrev, at det lød, som om de nød det, og at det var godt for sundheden.

Selv om støjende adfærd så som støvsugning og boring i vægge er forbudt i Sverige efter klokken 22, mener Wikström, at sexstøj er i orden.

Han sagde efterfølgende til BBC, at svenskere skal have alt det sex, de ønsker. Alt for mange får for lidt på grund af stress og arbejde, og det er ifølge sundhedsministeren bekymrende.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.