Logistik Centralen i Odense blev lagt ned, da firmaet slog 20 ledige stillinger op

Det gik ikke stille for sig, da transportfirmaet Logistik Centralen i Odense søgte nye folk i begyndelsen af måneden.

Kort efter at Fyens.dk og Fyens Stiftstidende om morgenen fredag 6. november offentliggjorde nyheden om de nye job, stod firmaet på den anden ende.

- Folk stod i kø på trappen for at komme til at aflevere en ansøgning, fortæller virksomhedens ejer, Dennis Just.

- Samtidig ringede telefonerne uafbrudt, så alle på kontoret måtte hjælpe med til at tage sig af de mange ansøgere. Dagen gik helt anderledes, end man havde regnet med, men det var sjovt, siger direktøren, der i alt fik omkring 300 ansøgninger.

Stillinger er besat

Han understreger, at stillingerne er besat.

Fyens.dk's artikel om firmaets nye ordre og de ledige job er den mest læste erhvervsnyhed i den seneste måned. Artiklen er desuden nummer tre på listen over de meste læste artikler overhovedet på Fyens.dk i de seneste 30 dage.

Både Fyens.dk og Logistik Centralen selv kan konstatere, at begge firmaers Facebook-opdateringer med link til artiklen er delt i meget store tal.

- Før var jeg opmærksom på, om vi mon kunne skaffe folk. Branchen har generelt et problem med at få unge ind i faget. Men med den eksponering blev det i hvert fald ikke noget problem for os, siger Dennis Just, der også er tilfreds med ansøgernes kvalifikationer.

Penge brugt til navneskifte

Logistik Centralens regnskab for 2014/15, der lige er offentliggjort, viser en lille stigning i aktiviteterne.

Til gengæld er det gået nedad med overskuddet, der er endt lige over nul.

Årsagen er blandt andet store engangsomkostninger til sammenlægningen og navneændringen af virksomheden. Den hed tidligere dels Aarslev Budcentral og dels Odense Logistik Center.

Samtidig har der været udgifter til en ekstra salgsindsats, som ikke førte til øgede indtægter og nu er opgivet.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle

Begyndte med at køre med aviser

Stor ordre: Firma leder efter 20 nye ansatte

Stor ordre: Firma leder efter 20 nye ansatte

Transport - med det hele

Transport - med det hele