Til fem personer

Syltet unghane

2 Unghanebryster rulles stramt i film uden skind.

Koges i letsaltet vand i ca. 15 min.

Syltelage

½ liter eddike og ½ liter sukker koges op med et laurbærblad.

Unghanebrysterne syltes i minimum 2 dage i syltelagen på køl.

1 rødløg skæres i tynde både og overhældes med 2 dl kogende syltelage. Sættes på køl i til dagen efter.

Estragonmayo

1 pasteuriseret æggeblomme piskes med lidt salt og 1 tsk citronsaft.

1 dl olie tilsættes i tynd stråle.

Smages til med salt og friskkværnet peber samt friskhakket estragon.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.