Ca. 10-12 stk.

4 rabarberstilke

3 spsk. sukker

Vask rabarberstilkene og skær dem i ca. ½ cm stykker. Kom dem i en skål og drys dem med sukkeret. Lad det trække ca. 15-20 minutter.

Dej:

100 g blødt smør

200 g sukker

3 æg

100 g hvedemel

50 g kokosmel

Pisk smør og sukker godt og kom æg i et af gangen, så dejen ikke skiller. Kom herefter hvedemel og kokosmel i og rør det til en homogen masse.

Kom rabarberstykkerne i massen og rør det godt så stykkerne bliver fordelt jævnt.

Kom dejen i muffinsforme og bag ved 180 grader i ca. 15 minutter.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.

Mere om emnet

Se alle
Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Panna cotta med skyr og rabarberkompot a la Spiseriet på Steeengaard Gods

Panna cotta med skyr og rabarberkompot a la Spiseriet på Steeengaard Gods

Hvid chokoladekage med rabarber og tuille

Hvid chokoladekage med rabarber og tuille