På en god dag, hvor solen skinner, og energiniveauet er højt, er denne sauce perfekt som mad til det virkelige liv, som min nye kogebog hedder.

Du kan også lave dobbeltportion, da salsaen fint kan holde sig til dagen efter.

Prøv også at spice den lidt op med tabasco.

Det skal du bruge:

6 tomater

4 forårsløg

1 grøn peber

1 spsk. olivenolie

1 fed hvidløg

Salt og peber

Flydende honning

Sådan gør du:

Halver tomaterne og kasser kernerne, hak tomaterne fint.

Hak forårsløg og grøn peber fint.

Vend tomat, forårsløg og grøn peber med olivenolie og presset hvidløg.

Smag til med salt, peber og flydende honning.

Server salsaen sammen med kød i stedet for sauce. Salsaen passer godt til grillet kød.

TIP: Læg salsaen på ristet brød, og du har en nem forret.

Af Inge Skovdal, livsstil@jfmedier.dk

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle
Tips til den travle familie

Tips til den travle familie

Inge Skovdal

Fire bøger