I denne udgave har havregrynskuglerne fået et strejf After Eight med lidt finthakket frisk mynte. Myntesmagen er skøn i forening med vanilje og mørk kakao.

200 g fintvalsede havregryn

4 spsk. mørk kakao

75 g smør

100 g sukker

2 tsk. vaniljesukker

1-2 spsk. helt finthakket frisk mynte (kan udelades)

5 spsk. piskefløde

Pynt med kokosmel

Smør, alle tørre dele og hakket mynte blandes i en skål.

Tilsæt piskefløde og ælt godt igennem.

Tril massen til kugler, der vendes i kokosmel.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle
Popcakes med sommerfuglepynt

Popcakes med sommerfuglepynt

Julekager med børn: Havregrynskugler

Julekager med børn: Havregrynskugler