Hvis du endnu ikke har hørt Nanna Drejers spændende foredrag om de tre kvinder, der var blandt de første, der fik nobelprisen - så har du chancen nu!
Med udgangspunkt i sin bog Hjerteblod beretter Nanna Drejer om Marie Curie, Selma Lagerlöf og Sigrid Undset. Fælles for disse tre kvinder er, at de levede i en tid, hvor det ikke var almindeligt, at kvinder fik en uddannelse eller blev selvstændige. De nævnte kvinder banede vejen for andre kvinder, ligesom de var blandt de første der modtog nobelprisen - Marie Curie endda to gange. Polskfødte franske videnskabskvinde Marie Curie revolutionerede verden med sin opdagelse af radium. Svenske Selma Lagerlöf og danskfødte norske Sigrid Undset skrev sig begge ind i verdenslitteraturens elite, og foredraget krydres med billeder fra de tre berømte kvinders liv og virke.
Foredraget finder sted i Sct. Jørgens kirkes smukke sognegård onsdag den 4. marts kl. 14. Alle er velkommen.Entré 20 kr. inkl. kaffe og kage.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet