REMA 1000 ser positivt på handicapplads


REMA 1000 ser positivt på handicapplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PARKERING: købmand vil gerne imødekomme ønske fra handicaprådet om bedre parkeringsforhold

AARUP: I mandagens udgave af Fyens Stiftstidende fortalte formanden for det nystiftede handicapråd i Aarup, Gitte Lund Nielsen, om det store problemer, hun selv har med at komme ud og ind af sin bil, når der ikke er handicapparkeringspladser at få rundt om hos byens handlende. Gitte Lund Nielsen havde noteret sig, at ingen af byens tre daglivarebutikker havde handicappladser til parkering og nævnte det som et eksempel på nogle af de problemstillinger, som rådet kunne tage op.

Et godt spørgsmål

Det ser imidlertid ud til at blive en overkommelig opgave for handicaprådet. I hvert fald er købmand Flemming Christensen, der driver REMA 1000 i Korsgade, klar til at etablere en sådan plads så hurtigt som muligt.

- Hvorfor vi ikke allerede har en, er et godt spørgsmål. Jeg har ikke selv designet og tegnet butikken og udenomsarealerne, det er der nogle andre, der har gjort, og de har måske bare ikke været opmærksomme på problematikken, siger Flemming Christensen, der fortæller, at han allerede har talt med Gitte Lund Nielsen om, hvordan opgaven løses bedst muligt.

- Vi har sådan set også allerede aftalt, hvordan det skal laves, og hvor det skal være. Så nu mangler vi bare at få fat i Aarup Kommune, så vi kan få pladsen markeret med et autoriseret skilt. Det har jeg aftalt med Gitte Lund Nielsen, at hun sørger for, og så skulle det gerne gå i orden, siger Flemming Christensen.

Uvist med Superbest

Superbest, der står foran en større ombygning og udvidelse af parkeringspladsen i baggården, har ligeledes ingen deciderede parkeringspladser til handicappede.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Superbest, om man vil tilgodese de handicappede med en p-plads i forbindelse med ombygningen, eller om man vil fortsætte som hidtil, idet købmand Mette Krag er på sommerferie.

REMA 1000 ser positivt på handicapplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce