Mandag den 13. august starter Birgitte Skjøth 41 år, som freelance underviser i elevskolen. Hun har tidligere haft ansvaret for elevskolen på Anderup Rideklub.
Der har lige siden barns ben været heste i Birgittes liv, og hun er selv ejer af en 22 årig islænder og en 9 årig shetlænder. Birgitte rider og køre hendes islænder ud fra anatomiske korrekte principper. Hendes hjerte banker for blidest mulig omgang med og på hesten, at hesten rides i balance med ryggen oppe. Hun er desuden uddannet pædagog og blomsterdekoratør.

Birgitte sætter sikkerheden i omgang med hestene højt. Det er vigtigt, at børnene lærer at omgås elevponyer og heste med respekt og hengivenhed. Rideskolen råder over 10 ponyer og 2 heste. Det betyder, at der altid er en pony eller hest der passer netop til dig. Har du selv en pony eller hest, kan du selvfølgelig også deltage i vores elevskole.

På holdet vil der max. være 8 ryttere, og der lægges vægt på individuel undervisning. Der undervises i opstilling, balance, drift, de 3 gangarter, samt de forskellige figurer.

Sideløbende med undervisningen i elevskolen, tilbyder Birgitte enetimer i anatomisk ridning, der kan dette bruges alene el. som supplement til holdridning.

Birgitte deltaget i flere kurser der også afspejler hendes personlighed og måde at undervise på.

Nr. Åby Rideklub har valgt at tilrettelægge vores undervisning og dagligdag, med hestenes natur og dyrevelfærd i højsædet. Vi har skabt nogle rammer, hvor både dyr, børn, unge og voksne trives.

Alle kan være med- og alle kan lærer at omgås heste og lærer at ride. I undervisningen tages der hensyn til den enkelte elevs niveau. Her tænkes elevens balance, alder og tempo. Det er vigtigt at få en god start og en positiv oplevelse.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet