Sortebro Kro stod for frokosten til dronningen
Odense: Lidt efter kl. 13 satte dronning Margrethe og de indbudte gæster sig til veldækkede borde i Fyns Kunstmuseum.

Odense Bys Museer havde hyret Sortebro Kro til at stå for maden, og her er menuen:

Sandart og dansk hummer bagt i timbale. Dertil æble, selleri, bisque og ærteskud.

Rådyrfilet. Dertil Karl Johan svampe, kvæde, kastanjer, linser, perleløg og portvinssauce.

Sortebro dessert med æble, sorbet, kanel, marengs og vanilje.

Kaffe og fynsk hjemmebag.

Hvidvinen var en 2008 Savigny-les-Baune 1. Cru Blanc, Louis Jadot.

Rødvin: 2005 Pernand-Verglesses 1. Cru Croix de Pierre, Louis Jadot.

Velbekomme.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Dronningens dag i Odense

Dronningens dag i Odense

- Hvis I lukker øjnene, kan I se det

- Hvis I lukker øjnene, kan I se det

Ester fik sit billede af dronningen

Ester fik sit billede af dronningen