Passet lokker sønderjyder til Nyborg

Foto: Ole Friis

Passet lokker sønderjyder til Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FERIE: For tredje gang er ægtepar med syv børnebørn flittige brugere af efterårspasset

NYBORG: Når ægteparret Synnøve og Ove Skriver, Sønderborg, skal planlægge deres efterårsferie, er der ikke megen tvivl om, hvor turen går hen.

For tredje gang har ægteparret valgt Nyborg som deres feriemål - og det er der flere grunde.

Den væsentligste er Nyborg Handelsstandsforenings efterårspas.

Ægteparret tager nemlig ikke alene til Nyborg - de har deres syv børnebørn på mellem tre og 15 år med i sommerhus, som de har lejet i Sommerbyen.

- Vores børn bor i Viborg, Faaborg og København. Så da vi for første gang besluttede at invitere alle børnebørnene med i sommerhus, enedes vi om, at det ville være mest praktisk at leje et sommerhus på Fyn. Ved et tilfælde opdagede vi Nyborg Handelsstandsforenings efterårspas, og så prøvede vi det. Og det blev en kæmpe succes - både for os og for børnebørnene, fortæller ægteparret Skriver, der i år kun har seks af børnebørnene med.

Så familien har investeret i otte efterårspas ?? kroner.

Og de er blevet flittigt brugt, fortæller ægteparret Skriver, der sammen med deres børnebørn har været i biografen, besøgt slottet, været ude at bowle, plasket rundt i badeland i to timer, spist både hos Lause på havnen og hos Mango på Storebæltsvej og drukket kakao på Café Anthon.

Overvejer at leje en ko

I dag byder programmet blandt andet på en pot billard, inden turen atter går tilbage til det sønderjyske.

- Vi holder meget af at være sammen med børnebørnene i en hel uge, men der skal jo også ske noget - ellers bliver det lidt kedeligt for dem. Efterårspasset rummer så mange tilbud, at problemet er at nå det hele. Og prøv at tænke dig, hvad det ville have kostet os, hvis vi skulle have betalt fuld pris for otte personer? Vi var blevet ruineret, funderer ægteparret, der trods de billige aktivitetstilbud alligevel når at lægge omkring 6000 kroner i byen i løbet af ferien.

- Sådan seks unger tager jo virkelig fra ved bordet. Jeg har overvejet næste år at leje en ko - ungerne sætter jo hurtigt seks liter mælk til livs om dagen, siger Ove Skriver.

Både han og Synnøve Kriver har lært byen rigtigt godt at kende efter tre efterårs-ferier.

- Vi kommer jo meget omkring med passet i hånden, så jeg vil tro, at vi kender Nyborg næsten ligeså godt som vores egen hjemby. Og der er virkelig så dejligt hér med en hyggelig by og en dejlig natur. Vi overvejer alvorligt at købe et sommerhus hér - både børnebørnene og vi er begyndt at tippe og spille odds'et for at skaffe midler til det, lyder det lunt fra Ove Skriver.Synnøve og Ove Skriver (bagerst) fra Sønderborg har for tredje år i træk besøgt Nyborg sammen med deres seks børnebørn lokket af handelsstandsforeningens efterårspas. To af børnebørnene var imidlertid rejst hjem til Viborg, da avisen i går fangede familien på kakao-slabberads på Café Anthon. Fra venstre er det Thomas Kohls, Maria Skriver, Sebastian Kohls og Cecilia Skriver.

Foto: Ole FriisFamilien Skriver fra Sønderborg på vej til næste aktivitet: Besøg på Nyborg Slot. Forrest fra venstre er det børnebørnene Thomas Kohls, Maria Skriver, Sebastian Kohls og Cecilia Skriver. Bagerst besteforældrene Synnøve og Ove Skriver - to af børnebørnene var rejst hjem, da billedet blev taget. Foto: Ole Friis
Foto: Ole Friis

Passet lokker sønderjyder til Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce