Wozniacki og Williams: Jakob fra Strib skal dømme stjernerne i Parken

17-årige Jakob Rønn Hansen skal den 30. april dømme opvisningskampen mellem Venus Williams og Caroline Wozniacki i Parken. Desuden har udlandet fået øjnene op for hans evner, og der er allerede bud efter ham på de internationale baner. Arkivfoto.

Wozniacki og Williams: Jakob fra Strib skal dømme stjernerne i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årige Jakob Rønn Hansen fra Strib skal være dommer, når Venus Williams og Caroline Wozniacki går på banen i Parken i en opvisningskamp i april. Han satser på at blive international tennisdommer, og dette er et stort skridt på vejen mod målet.

Strib: Nu har de ringet fra udlandet. 17-årige Jakob Rønn Hansen fra Strib er tennisdommer, og hans store drøm er at dømme kampe i udlandet. Det kommer han til nu, fredag drager han til Sverige for at deltage i "Kongens og dronningens Tennis Open". En turnering som Björn Borg i sin tid deltog i. Her skal han dømme internationale kampe med U14-spillere fra hele verden.

Ikke nok med det. Den 30 april spiller Caroline Wozniacki og Venus Williams opvisningskamp i Parken, og her skal Jakob Rønn Hansen ligedes dømme kampen.

- Jeg er lidt nervøs. Hvis jeg gør noget forkert, så er der 12-15.000 mennesker, der kigger, siger den unge tennisdommer, der til daglig går i 1. g på Middelfart Gymnasium.

Vil leve af det

Den 17-årige mand er meget målrettet. Han satser benhårdt på en fremtid som tennisdommer, men han vil gerne gøre gymnasiet færdigt først.

- Men det er nu, det hele tager fart. Jeg tror på, at jeg kan komme til at leve af det. Når jeg er færdig med gymnasiet, vil jeg bruge et sabbatår på at finde ud af, om det skal være fuld tid eller ej, siger Jakob Rønn Hansen.

Da der skulle findes en dommer til opvisningskampen i Parken, blev der sendt en mail ud til 18 forskellige. Jakob Rønn Hansen var hurtig til at få svaret og fik dermed en plads i stolen til kampen.

Drømmen om at kunne leve af at dømme er allerede ved at tage form. Også til april skal han dømme DM for ungdom samt landskamp for herrerne mod Egypten.

- Alt dette betyder, at jeg får mere erfaring og dermed kan dømme flere turneringer, forklarer det 17-årige talent, der i fremtiden vil få hele verden som sin arbejdsplads.

Wozniacki og Williams: Jakob fra Strib skal dømme stjernerne i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce