Vodka ødelagde hukommelsen


Vodka ødelagde hukommelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: En 20-årig middelfarter var grumme ked af situationen, da han ved en domsmandssag i retten i Middelfart skulle redegøre for sin færden 18. januar.

Ved 3-tiden om natten blev han anholdt af politiet uden for restauration Woody Allen i Middelfart, efter at han angiveligt havde givet to andre unge mænd hver et knytnæveslag i ansigtet, så den ene af dem fik beskadiget tre tænder.

Men den 20-årige kunne absolut intet huske om episoden. Kun at han fik håndjern på af politiet. De to andre unge kendte han ikke.

Han erindrede kun, at han havde været til en privat fest på Endelavevej og her drukket en halv til en hel flaske vodka. Hvordan han var kommet ind til byen, hvem han var sammen med eller hvilke restaurationer, han havde været på, huskede han intet om.

Men han understregede, at han ikke er typen, der plejer at indlade sig i slagsmål.

På forespørgsel fra forsvareren, advokat Erik Brodersen, oplyste den unge mand, at han den pågældende dag havde fået medicin mod nældefeber. Og af en lægeerklæring fremgik det, at medicinen som bivirkning og i forbindelse med spiritus kunne virke sløvende og give rastløshed og psykoselignende tilstande.

De to unge mænd, der var blevet ramt af den 20-åriges knytnæveslag, fortalte, at de var gået uden for Woody Allen for at trække lidt frisk luft, da den 20-årige pludselig kom gående imod dem. De troede, han ville snakke, men i stedet slog han først den ene, derefter den anden lige i hovedet.

Domsmandsretten fandt den 20-årige skyldig i vold i værtshusmiljøet, men ville ikke betegne det som meningsløs gadevold og idømte den unge mand en betinget straf på 60 dages fængsel med en prøvetid på to år. Han skal desuden betale en tillægsbøde på 5000 kr. samt 3000 kr. i erstatning for tandskader.

Vodka ødelagde hukommelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce