Vinterlig påske: Sneen drillede ikke campisterne

Veninderne Marianne Lund (tv.) og Helle Straarup (th.) nød det fine, men kolde vejr ved Vejlby Fed Strand Camping. Foto: Lisbeth Helbo Hansen

Vinterlig påske: Sneen drillede ikke campisterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejrudsigten lovede snestorm, men det holdt ikke forårscampisterne fra at tilbringe påsken ved Vejlby Fed Strandcamping.

Vejlby Fed: - Der var da lidt råkoldt torsdag morgen, men ellers har vejret faktisk været ret fint. Du kan jo ikke sidde uden for i T-shirt, men det forventer vi heller ikke.

Sådan lød meldingen, da avisens udsendte i weekenden kiggede forbi Vejlby Fed Strandcamping, hvor Helle Straarup, der kommer fra Kolding, var ved at rydde op efter gårsdagens påskefrokost, som hun og fem vennepar hvert år holder på campingpladsen.

- Vi har en forårsplads, så vi er her i påsken, pinsen og Kristi himmelfart, og det har vi gjort i fem år. Det med vejret er ikke så vigtigt. Vi kommer her for hyggens skyld, siger hun og kigger på sin veninde Marianne Lund, der har favnen fuld af tomme flasker, som supplerer:

- Ja, vi har holdt påskefrokost, hvor vi fik lidt specialøl. Nu er vi ved at rydde op, og alle har fået en opgave. Mændende tømmer toiletterne. Nu skal vi bare nyde vejret, for vi tager hjem i morgen.

Sneen blev væk

Medejer af campingpladsen Jesper Hansen er også en tilfreds mand, for den vinterlige vejrudsigt holdt ikke, hvad den lovede:

- De har 30 centimeter sne i Kværndrup, men her er der ikke faldet noget, så vi har da været heldige. Det må jeg sige. Vi har kun fået to afbud, så jeg klager ikke, men påsken er faldet tidligt. Vejrudsigten lover jo 18 grader om nogle dage, så foråret er lige om hjørnet.

Der var godt 250 besøgende på pladsen i weekenden, og selv om det var koldt ud, var forteltene lune.

- De fleste har jo varmeovne med, så der er faktisk ret varmt indenfor, og så er det jo ikke slemt. Folk er jo campister, fortæller Pia Hansen, der ejer campingpladsen sammen med sin mand.

Vinterlig påske: Sneen drillede ikke campisterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce