Ejby: Som tidligere omtalt i denne avis, har en række Ejby-borgere taget den store opgaven på sig at få sat gang i byens udvikling.

For siden kommunalreformen har byen mistet sin status som hovedby, og mens de mindre byer har samlet kræfterne i lokaludvalg, har Ejby ikke haft et samlende råd til at tale byens sag.

Nu kaldes alle Ejby-borgere til stormøde om byens udvikling. Det finder sted den 23. oktober klokken 19 i Ejby Hallen.

Her skal alle have mulighed for at give indspark til byens udvikling. For arrangørerne efterlyser tilbagemeldinger på, hvad der mangler i dag, og også hvilke gode initiativer, byen allerede har gang i, men som alt for få kender til.

Og selvbevidstheden er fejler ikke noget. For i annoncen, hvor der kaldes til møde afsluttes der således: "Vær med til at lave fremtidens Ejby - Verdens Navle."

  • Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg skriver om politik-, kultur-, erhvervs- og hverdagsliv i Middelfart og Trekantområdet. Jeg har været ansat i Fynske Medier i en årrække og har blandt andet fungeret som journalist på magasinredaktionen, erhvervsredaktionen, Odense- og samfundsredaktionen og været fynredaktør på 24timerXtra. Jeg har desuden været ansat på JydskeVestkysten. Jeg bor i Middelfart by med min mand og vores to piger, som begge går i børnehave.