Strib Lokaludvalg slog pjalterne sammen med Strib Bådklub og lokale handelsdrivende for at byde 40 tilflyttere til lokalområdet velkommen.

Strib: Torsdag den 15. juni afholdte Strib Lokaludvalg informationsmøde for tilflyttere i Strib. - Det er et nyt initiativ, vi har taget op, og vi var derfor meget spændt på interessen herfor - men mødet blev en stor succes, oplyser lokaludvalget, som blev glædeligt overrasket over, at der deltog cirka 40 tilflyttere i alderen 15 måneder til 60+ år. - Og der var især mange børnefamilier - det tegner godt for den fremtidige udvikling i Strib, tilføjes det. Strib Bådeklub havde tilbudt at lægge rammer til arrangementet, og SuperBrugsen og Slagteren i Strib bidrog med lidt spiseligt. Mødet bød ellers på information om foreningslivet i Strib, god snak, krabbefiskeri for børnene og fremvisning af en af bådklubbens klubbåde. - Snakken gik lystigt ved bordene, og der blev hurtigt skabt nye kontakter og efterfølgende er der for eksempel dannet en ny gruppe på Facebook - "Strib's mødested for kvinder", oplyser lokaludvalget videre og påpeger, at folk var meget positive. Derfor planlægger lokaludvalget også at fortsætte med informationsmøderne for de nyankomne i Strib. Næste møde er allerede planlagt til starten af oktober. Og derudover tænker udvalget af arrangere to til tre møder om året. - Andre foreninger har allerede vist interesse og tilbudt sig som samarbejdspartnere ved de næste møder, oplyses det.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.