Varmepenge på vej retur


Varmepenge på vej retur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART:2300 forbrugere, der får varmen fra Middelfart Fjernvarme, kan se frem til at få sammenlagt tre millioner kroner retur, mens 1400 forbrugere skal ryste op med sammenlagt 1,9 million kroner.

Sådan ser regnestykket ud, efter at varmeregnskabet for 2004 er opgjort. Det fortæller driftschef for Middelfart Fjernvarme, Jørgen Elmkjær.

- På mandag sender vi opgørelserne ud til vores forbrugere, siger Jørgen Elmkjær.

Han fortæller, at prisen pr. kWh havnede på 0,331 kr. Det er en svag stigning i forhold til 2003, hvor prisen lå på 0,325 kr. I 2002 kostede en kWh 0,315 kr.

- Stigningen skyldes alene forhøjede energiafgifter. Selve energiprisen er faktisk svagt dalende, siger Jørgen Elmkjær.

Bestyrelsen på Middelfart Fjernvarme har indført en ny procedure for afregning. I år er der en bagatelgrænse for, hvornår der opkræves penge eller sendes penge retur. Forbrugere, som har betalt 100 kroner for meget eller for lidt i a conto, vil få reguleringen overført til næste års regnskab. På den måde undgår fjernvarmen episoder, hvor forbrugere får tilsendt en check på eksempelvis 50 øre.

- Vi har indført den nye procedure, fordi erfaringerne viste, at mange forbrugere ikke fik indløst checks på små beløb. Derfor har vi indført bagatelgrænsen, siger Anders Nørregård, formand for Middelfart Fjernvarme.

Han fortæller videre, at Middelfart Fjernvarme netop har åbnet værkets egen hjemmeside. Der kan man nu få oplysninger om værket på adressen: www.middelfartfjernvarme.dk.

Anders Nørregård oplyser, at der er tilfredshed med varmeregnskabet, da det svarer meget godt til det budgetterede. Det samlede regnskab for Middelfart Fjernvarme fremlægges på generalforsamlingen 28. april på Middelfart Gymnasium.

Varmepenge på vej retur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce