Varmen trækker sejlere til Middelfart

Mads Beck har haft en travl start som ny havnefoged i Middelfart. Foto: Søren Gottwald

Varmen trækker sejlere til Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

150 flere både end sidste år har lagt til kaj i Middelfart i maj og juni måned.

Middelfart: Mads Beck har haft nok at se til, siden han forlod sin stilling som non-foodchef i Føtex og 9. april tiltrådte som ny havnefoged i Middelfart. Ikke blot har han skullet sætte sig ind i et helt nyt job. Han er samtidig begyndt på et tidspunkt, hvor ekstra mange sejlere er stævnet mod Middelfart.

Den 2. juli havde 2800 gæstende både i år lagt til kaj i Middelfart. Det er 150 flere end første halvår af 2017. Stigningen har været størst i juni med 100 ekstra både, mens maj tegner sig for de sidste 50.

Mads Beck glæder sig over den store interesse for Middelfarts havne, og han er ikke i tvivl om, at det skyldes det gode vejr i både maj og juni.

- Det har jo været godt vejr, nærmest lige siden jeg tiltrådte, og det får flere til at stikke til søs. Det er der slet ingen tvivl om, siger havnefogeden, der har ansat en ekstra havneopkræver for at kunne følge med.

Han fortæller, at danskerne tegner sig for halvdelen af overnatningerne i lystbådehavnene, på de næste pladser kommer tyskerne, svenskerne og hollænderne.

De mindste både betaler 120 kroner for at lægge til kaj et døgn i Middelfarts kommunale havne, mens en stor båd med 10 personer ombord skal af med 460 kroner i døgnet.

Varmen trækker sejlere til Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce