Vandtårn i brug til smagning af vin


Vandtårn i brug til smagning af vin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Fra vand til vin.

Det kan blive fremtiden for det tidligere vandtårn i Teglgårdsparken, som en interesseret ansøger nu ønsker omdannet til en erhvervslejlighed.

Den overordnede ide med overtagelsen er at skabe et unikt forum og mødelokale for større virksomheder i Trekantområdet samt et forum til afholdelse af vinsmagninger - såvel nationale som internationale - for presse, virksomheder og vinklubber.

Det er hensigten for ansøgeren også at sanere udendørsomgivelserne og etablere parkeringspladser ved tårnet.

Bevaring

Helt overordnet, hedder det i ansøgningen, er det hensigten med projektet at bevare vandtårnet og samtidig give det en funktion, så det igen bliver en bygning med aktivitet.

Det er nu Middelfarts teknik- og miljøudvalg, som på tirsdag skal tage stilling til ansøgningen. På forhånd gør forvaltningen opmærksom på, at vandtårnet er en af de bevaringsværdige bygninger. Det indebærer, at der ifølge lokalplanen for området kun må ændres med størst mulig respekt for de historiske og arkitektoniske værdier. Det ligger også i et lille trekantområde, som er udlagt til fælles friarealer.

Det er i princippet i konflikt med den påtænklte etablering af p-pladser til tårnets besøgende og den ligeledes påtænkte sanering af udenomsarealerne. I givet fald skal der gives en dispensation fra lokalplanen.

Vandtårn i brug til smagning af vin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce