Vandhunde på feriens faldereb


Vandhunde på feriens faldereb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SOLOGSTRAND: Solbadende skolebørn nyder feriens sidste dage ved vandet
VEJLBYFED:Med kun få dage tilbage af skolernes sommerferie lokkede solen i går vandhunde og andre badedyr ud på de nordvestfynske strande.

Små og store maver sugede til sig af solens stråler, og ba-degæster trodsede vandtemperaturen, der i øjeblikket ligger på omkring 18 grader. Ved Vejlby Fed lå solbadende strandgæster på rad og række, mens de hårdføre sprang i vandet.

Blandt badebroens vandhunde var Mikkel Bjørn Andreasen fra Røjle. Imodsætning til mange andre danskere synes han ikke, sommeren har været trist i år.

- Næh. Når vejret har været dårligt, har vi for eksempel været i biografen. Den anden dag så vi "Spiderman 2", siger han mens havvandet tapdrypper fra badebukserne.

Gåsehud

- Skal du ikke i. Vandet er varmt, spørger han vennen William Kørup, der står på broen og fremviser en gåsehud, der bedre end noget termometer viser, at badevandstemperaturen mangler et par grader i at være oppe på et niveau, som sidste års supersommer.

- Jeg synes, det er koldt, lyder det forsigtigt fra den 10-årige dreng, der kun har været ude og bade to gange i år.

Istedet for at bade har han og vennerne leget inden døre.

- Det har været hyggeligt nok. Jeg har været sammen med mine venner. Når det har været dårligt vejr, har vi spillet computer og sådan noget, fortæller William Kørup.

Glæder sig til skolen

De to drenge har endnu tre dage tilbage af sommerferien inden første skoledag på Aulby Skole. Og stik mod alle fordomme om skolebørns forhold til skoler, så glæder de to drenge sig til at få skoletasken på ryggen og komme i gang igen.

- Jeg glæder mig. For jeg skal starte i 3. klasse på Aulby Skole sammen med William. Før gik jeg på en skole i Middelfart. Men nu skal jeg gå sammen med William og nogle nye kammerater, siger Mikkel Bjørn Andreasen, inden han frygtløst kaster sig ud i vandet, som han tænder- klaprende påstår er dejligt varmt.

Vandhunde på feriens faldereb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce