Vagtmand overfaldet af indbrudstyv


Vagtmand overfaldet af indbrudstyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et indbrud i et sommerhus udviklede sig onsdag morgen til røveri. 19-årig mand sigtet i sagen

En indbrudstyv gjorde sig onsdag morgen til røver, da han sparkede en vægter i maven og væltede ham omkuld for at slippe bort.

Indbruddet skete ved 7.15-tiden i et sommerhus på Vegavej i Vejlby Fed nær Middelfart. Alarmen gik, og en vagtmand i nærheden nåede frem og forsøgte at tilbageholde tyven.

Han slap dog væk, men kort tid efter kunne Fyns Politi anholde en 19-årig mand fra Nørre Aaby som mistænkes for at være medgerningsmand.

- Han blev fundet i området og var i besiddelse af koster fra stedet, fortæller efterforskningsleder Thomas Anderskov fra Fyns Politi.

Manden nægter dog at kende noget til indbruddet.

- Han var meget uheldig. Han forklarer, at han tilfældigvis skulle mødes med fyren, og han så fik stukket en karton cigaretter i hånden. Vi undrer os naturligvis over sted og tidspunkt for det møde, siger Thomas Anderskov.

Den 19-årige blev løsladt senere onsdag efter endt afhøring. Anklagemyndigheden mente ikke, at sagen kunne bære til en varetægtsfængsling til trods for, at der på mandens adresse blev fundet tyvekoster fra andre indbrud.

Trods intens efterforskning er det endnu ikke lykkedes at finde tyven, der gjorde sig til røver. Den 19-årige mand, der er sigtet for medvirken kan ikke hjælpe politiet på rette vej.

Han beskrives således: Mand, dansk, 175 centimeter høj, smalt ansigt. Han var iført sorte joggingbukse-lignende bukser og en sort jakke. Han havde en hætte over ansigtet.

Thomas Anderskov formoder, at de to står bag flere indbrud i området.

Vagtmand overfaldet af indbrudstyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce