Værtshus kritiserer taxi


Værtshus kritiserer taxi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NATKØRSEL: Kupéen utilfreds med Nørre Aaby Taxi - Vognmand afviser kritikken

NØRRE AABY: Værtshuset Kupeen i Østergade har klaget over Nørre Aaby Taxi. Og nu får hyrevognsfirmaet en irettesættelse af kommunen.

Kupeen klager over, at der er problemer med at få kontakt til Nørre Aaby Taxi for at bestille køreture i aften- og nattetimer.

- Jeg mener ikke, at det kan være rimeligt, at en taxa i dette firma kun kan træffes mellem klokken 8 og 16. Kontakter man firmaet uden for disse tider vil firmaet enten ikke komme eller tager ganske enkelt ikke telefonen, skriver indehaveren af Kupeen, Kirsten Ladehoff i sin skriftlige klage.

Smider folk på gaden

Hun oplyser, at taxafirmaet blandt andet afviser kunderne på værtshuset med den begrundelse, at "man ikke vil køre med fulde folk fra byens værtshuse".

- Det kan resultere i, at vi nærmest må smide folk ud i kulden, når vi lukker, fordi vi ingen taxi kan få, anfører Kirsten Ladehoff i sin klage.

Og sådan må det ganske rigtigt heller ikke være, mener politikerne i teknik- og miljøudvalget.

- Når man er udvalgt til at løse en opgave, får man nogle fordele, men man må også leve op til de krav, der stilles. Det kan vi ikke gå på kompromis med, siger udvalgsformand Villy Andersen og fortsætter:

- Derfor indskærper vi nu over for Nørre Aaby Taxi, at man skal leve op til bestemmelserne om at stå til rådighed.

Indehaveren af Nørre Aaby Taxi, Jørgen Simonsen, afviser konsekvent, at der er tale om noget problem.

To klager på 20 år

- Vi har kørt taxi i 20 år, og det her er den anden klage, vi har fået, siger Jørgen Simonsen og oplyser, at der sidst blev klaget i 1988. Dengang var det også på Kupeen, der var utilfredshed med servicen fra taxi-firmaet.

Jørgen Simonsen afviser, at firmaet ofte nægter at køre med passagerer fra Kupeen.

- En af mine chauffører har for nylig oplevet at måtte vente på en gæst, der ikke kunne blive færdig med at drikke, da vi kom for at hente ham. Og til sidst valgte min chauffør at køre igen, siger Jørgen Simonsen.

Han erkender, at det ikke altid er muligt at bestille en vogn fra Nørre Aaby Taxi.

- Jeg kan godt finde på at henvise til Michaels Taxi. Det kan ikke altid betale sig at have en chauffør på vagt om natten, hvis han kun får en enkelt tur til 23 kroner, siger Jørgen Simonsen.

Værtshus kritiserer taxi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce