Vågen nabo knipsede tyv


Vågen nabo knipsede tyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NØRRE AABY: En husejer på Kirkevej i Nørre Aaby - og medlemmerne af Nørre Aaby Idrætsklub - kan formentlig takke en vågen nabo til manden på Kirkevej for, at en indbrudstyv må aflevere sit bytte fra et lille togt i byen natten til i går.

For mens den husejer, der havde besøg af indbrudstyven, ikke nåede at få et glimt af fredsforstyrreren, så fik naboen et godt blik på manden - første gang, da han så ham uden for naboens hus, og senere, da han stod op, hvor manden stadig befandt sig i området.

Naboen blev mistænksom og var ikke tilfreds med mandens forklaring på, hvad han lavede ude på dette tidspunkt, så han knipsede nogle billeder af ham med sit kamera og afleverede dem senere i går til politiet.

Tyvegods på ryggen

Det viste sig at være en god idé, for på billederne havde manden - en 24-årig, som politiet kalder "en gammel kending" - en taske på ryggen, som hurtigt blev genkendt af folkene fra idrætsklubben - den var nemlig deres.

- Det er jo godt, at naboen var hurtig og fik taget det billede, for så kunne de lokale betjente hurtigt se, hvem det drejede sig om, siger efterforskningsleder Thomas Anderskov.

Hos NIK var der blevet smadret en dør og et vindue og stjålet en projektor og en fladskærm. Og så var klubbens computer skilt ad, så rammene kunne fjernes.

Fyns Politi har endnu ikke arresteret manden, men ved altså, hvem han er.

Vågen nabo knipsede tyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce