Royalt skær over matchrace-VM til august

At Kronprins Frederik har sejlsport i det blå blod er de færreste vist i tvivl om. Derfor er han en både oplagt og eftertragtet gæst til sejlsportsarrangementer. En af årets helt store sejlsportsbegivenheder er Nations Cup - VM i matchrace - som afvikles i Middelfart i august.

Og nu melder kronprisen sin ankomst.

- Vi er utrolig glade for, at Kronprins Frederik har givet tilsagn om at komme til ISAF Nations Cup 2013 Grand Final. Med kronprinsens store kendskab til sejlsport er det en stor gevinst for stævnet, at han kommer, siger Søren Laugesen, event manager i Match Racing Denmark, som står bag det internationale stævne.ISAF Nations Cup 2013 Grand Final bliver sejlet ud for Middelfart Marina 6.-10. august 2013.

Her vil nogle af verdens bedste sejlere dyste om at vinde titlen som verdens bedste matchracelandshold. 16 herrehold og 16 damehold vil sejle på to baner i Lillebælt helt tæt på kysten, hvor det er muligt at få et nært indblik i sejladserne.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør i Middelfart siden 2011. Ansat på redaktionen siden juni 2007. Uddannet journalist i 2003 og har arbejdet med lokaljournalistik lige siden. Først på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og siden på Horsens Folkeblad i Odder.