Ungdomsskolens musicaltalenter er med i festspil i Frøbjerg

Syv unge mennesker, som tidligere har spillet med i Middelfart Ungdomsskoles musicals, er med i årets opsætning af Saturday Night Fever på Frøbjerg Festspil. Fra venstre: Peter Mark Hansen, Isabella Bæk, Emil Hauvgaard Jepsen, Naja Bæk, Mia Høgfeldt Bæk, Cristopher Schøllhammer Rørmose og Mads-Emil Frederiksen. Foto: Knud Møller

Ungdomsskolens musicaltalenter er med i festspil i Frøbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De dansede deres første trin på Middelfart Ungdomsskoles muscialscene - i år er en håndfuld af de unge med i Frøbjerg Festspils opsætning af disco-musicalen "Saturday Night Fever".

Middelfart/Frøbjerg: En stor håndfuld af de talentfulde unge mennesker, som tidligere var en del af Middelfart Ungdomsskoles musicalopsætninger, er netop nu i fuld gang med de sidste prøver på Frøbjerg Festspils opsætning af disco-musicalen "Saturday Night Fever".

Flere af dem har efterhånden spillet musicals sammen i en del år, og tre af dem er Cristopher Schøllhammer Rørmose (20 år), Emil Hauvgaard Jepsen (21 år) og Isabella Bæk (19 år).

- Det betyder meget, at man kender hinanden. Der er et meget større aldersspænd i Frøbjerg, og derfor har det været rart, at man havde nogen at snakke med i starten, indtil man lærte de andre at kende, siger Isabella Bæk, som i disse dage er ved at afslutte 2.g på Middelfart Gymnasium.

Frøbjerg Festspil
Frøbjerg Festspil sætter hvert år i august en musicalforestilling op på Frøbjerg Bavnehøj.

For at kunne sætte en forestilling op skal man have rettigheden til den. Det skal man, for at den samme forestilling ikke bliver vist flere steder samme sommer.I sommeren 2017 blev musicalen "Sommer i Tyrol" sat op, og det er allerede nu på plads, at der i 2020 skal spilles "Midt om natten". Hvad der skal spilles i sommeren 2019 vides endnu ikke.

Udfordrende genre

Både Isabella Bæk og Emil Hauvgaard Jepsen er dansere i årets opsætning, mens Cristopher Schøllhammer Rørmose har hovedrollen som Tony Manero. Alle tre er de enige om, at Saturday Night Fever er en opsætning, som i den grad stiller krav til deres evne til at bevæge sig. Disco-genren ligger dem dog ikke helt fjernt. De var nemlig alle tre med, da Middelfart Ungdomsskole lavede en opsætning af musicalen "Disco" i 2017.

- Det har været en udfordring på mange punkter. Dansen er hård, fordi koreografien gennem showet lægger op til mere end bare amatørteater, siger Cristopher Schøllhammer Rørmose.

Frøbjerg Festspils opsætning af disco-musicalen "Saturday Night Fever" spilles på Frøbjerg Bavnehøj fra onsdag den 8. august til og med lørdag den 25. august. Billetter kan købes på frobjerg.billetten.dk.

Ungdomsskolens musicaltalenter er med i festspil i Frøbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce