Ungdomslejr er sliddet værd


Ungdomslejr er sliddet værd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EJBY: For fjerde gang er Ejby Rotary Klub klar til at arrangere Camp Ejby for 20 unge fra 13 forskellige nationer. Den foregår i dagene fra den 8. til den 22. august.

Ungdomslejren, hvor de unge er indkvarteret hos værtsfamilier, holdes hvert tredje år, og det er tredje gang Jørn Sørensen er ansvarlig for projektets planlægning.

- Det er det hele værd med de kontakter, som knyttes ved sådan et besøg, siger Jørn Sørensen, der selv vedligeholder en kontakt i Rom i Italien som et synligt resultat af udvekslingen.

- Men der er også værter, som har været til bryllup i Tyrkiet og på besøg i Portugal som opfølgning på de kontakter, der er knyttet, fortæller Jørn Sørensen.

Kryds og tværs

Ungdomslejren har det formål at bibringe interntaional forståelse ved netop at samle et antal unge fra forskellige europæiske lande omkring nogle kulturelle oplevelser og spændende aktiviteter.

Danmark på kryds og tværs er overordnet tema for lej-ren. De unge skal således besøge Legoland, H.C. Andersens Hus, Odense Zoo, Den Fynske Landsby, Ribe Domkirke, Amalienborg, Planetariet, Tivoli, Randers Regnskov, Kategat Centret og Egeskov Slot. Der er endvidere afsat tid til fisketur på Lillebælt og en dag i Golfklubben Lillebælt, ligesom de unge også skal i både bowling- og gokart-center.

På rådhuset

Under opholdet deltager de unge også i to møder i Rotary, hvor de kort fortæller om deres hjemlande og familier.

Deltagerne ankommer søndag den 8. august til deres værtsfamilier og mødes om aftenen til en international komsammen hos Erling Justesen i Brenderup.

Mandag er der modtagelse på rådhuset i Ejby, inden der tages hul på det omfattende program.

Budgettet for besøget er på 113.000 kroner, hvoraf Rotary Danmarks ungdomsfond dækker tre fjerdedele af beløbet, mens 28.000 kroner betales af Ejby Rotary Klub.

Ungdomslejr er sliddet værd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce