Uenighed om ny parkering

Hanne Grønberg erkender at én times-begræsningen i Havnegade kan volde problemer, men glæder sig over, at den har skabt et bedre flow.
Foto: Hans Østergaard

Uenighed om ny parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handlende glade for én times-parkering i Havnegade - men beboerne er sure

MIDDELFART: Citychef Hanne Grønberg, der tidligere har rejst kritik af parkeringsforholdene i Middelfart under den igangværende torverenovering, har nu et nyt syn på sagen.

- Jeg har været rundt i lørdags for at se, hvordan det fungerer, efter kommunen har foretaget nogle af de ændringer, vi foreslog dem for nogle uger siden. Og jeg må sige, det er blevet nemmere at komme af med sin bil i midtbyen, siger Hanne Grønberg.

Hun oplevede flere ledige pladser i Havnegade fra Guldkronen og hen til bladhuset, hvor der nu er indført én times-parkering. Også ved Danske Bank er der opstået nogle nye parkeringsmuligheder, efter håndværkerne har flyttet deres skurvogne.

Citychefen var også forbi, den midlertidige p-plads på Michael Nissens kulgrund ved siden af Kulturøen.

- Der var som sædvanlig mange frie pladser. Men nu kan bilisterne i hvert fald ikke undgå at blive opmærksom på muligheden med det nye skilt, kommunen har sat op, siger Hanne Grønberg, der endnu engang opfordrer de handlende og deres ansatte til at benytte kulgrunden.

Sure beboere

Til gengæld er beboerne i Havnegade 43 sure over den nye én times-parkering.

- Vi kom hjem efter tre ugers ferie og opdagede pludselig, at vi ikke længere kunne holde uden for huset. Kommunen kunne i det mindste have smidt en seddel om ændringerne i vores postkasse. Og så var det da rimeligt, at vi fik en mærkat til bilen, så vi fortsat kunne holde ved vores hus, siger Erik Hansen, der heller ikke forstår, hvorfor begrænsningen skal gælde om aftenen og om søndagen.

Citychefen erkender, at ændringerne kan volde problemer for beboerne.

- Sådan er det, når der sker nogle ændringer. Så kan det gå ud over andre. Men de har jo stadig muligheden for at starte dagen med en lille rask spadseretur og stille deres bil på Nissens grund, siger Hanne Grønberg.

Kommunens plan- og byggechef, Jørgen Knudsen, oplyser, at det ikke har været muligt at imødekomme Middelfart Handels ønske om at fremskynde torvebyggeriet yderligere.

- Håndværkerne har også en familie at tage hensyn til, og de kan ikke inddrage deres sommerferie på så sent et tidspunkt, siger Jørgen Knudsen.

Uenighed om ny parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce