Café Razz er tilbage i sine nyrenoverede lokaler om mindre end 10 dage efter seks travle uger i telt

Middelfart: Seks uger efter, at kunder og personale rykkede ind i et midlertidigt telt på volleybanen, genåbner Café Razz mandag den 28. september i nyrenoverede lokaler lige ved siden af.

28. september var også løftet fra caféejer Rasmus Jørgensen, da han bød de første gæster velkommen under teltdugen 17. august.

Han fortæller, at ombygningen under den kæmpemæssige overdækning er skredet planmæssigt frem. Derfor forventer han også at kunne tage den nye førstesal i brug som planlagt den første weekend i november.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at rykke ind i de nye rammer og den nye førstesal. Alene køkkenet bliver en kæmpe forbedring for både kunder og personale, siger han og fortæller, at han allerede har fået bestillinger på 20 selskaber i det nye lokale ovenpå.

- Men nu må folk ikke tro, den ekstra etage er forbeholdt selskaber, pladsen vil faktisk primært blive brugt til cafédrift, siger Rasmus Jørgensen.

Tilfreds med teltløsning

an er glad for, han valgte at bruge 200.000 kroner på teltløsningen, både af hensyn til sit personale og kunderne.

- Kundestrømmen er mere vejrafhængig i et telt, den første uge med høj sol omsatte vi for 100.000 kroner mere end samme uge sidste år i de gamle lokaler, fortæller Rasmus Jørgensen.

Hvorvidt løsningen med telt og mobilt køkken bliver en overskudsforretning, ved han ikke endnu.

- Det ser fornuftigt ud, men det afgørende har ikke været en stor indtjening, men at holde forretningen i gang, til vi kan rykke ind i det nye. For der kommer der virkelig til at ske noget, forudser han fra sygesengen netop hjemkommet efter en operation for sprængt blindtarm.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.