Udvidelse: Naturistcamping vil klæde sig på til fremtiden

Planlægningen af udvidelsen på Lillebælt Naturistcamping er ifølge planen afsluttet inden årets udgang. Derefter går arbejdet på pladsen i gang. Arkivfoto

Udvidelse: Naturistcamping vil klæde sig på til fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med 50 års jubilæum i år ønsker Lillebælt Naturistcamping med en udvidelse at klæde sig på til 50 år mere med campinghygge.

Svinø: Lillebælt Naturistcamping har ligget der i 50 år og trækker gæster til fra hele Danmark og flere steder i Europa. Nu ønsker campingpladsen på Svinø at udvide for at ruste sig til fremtiden, fortæller Ole Jacobsen, der er medlem af bestyrelsen for Naturistforeningen Lillebælt.

- Det handler om at nå til nutidens campingplads. Vi skal kunne udvide besøgsantallet og leve op til den nyere tid og for at kunne det, skal man have andre muligheder end dem, der er givet for 20 til 25 år siden.

- Vi skal kunne følge med for fortsat at være populære. Blandt andet hollændere og tyskere forventer nyere bade- og opholdsfaciliteter. Det kræver mere plads, og tendensen er, at folk vil have mere plads omkring sig end tidligere.

Naturistpladsen er på 75 pladser til campering og ønsker at lave plads til, at der er mulighed for op til 115 pladser. Det skal ske ved at inddrage et markareal nord for pladsen. Derudover skal der blandt andet være ny saunapavillon, toiletpavillon og udekøkken. Samtidig skal adgangen til stranden gøres handicapvenlig ved hjælp af en rampe, der skal laves shelter og parkeringspladser og etableres 10 campinghytter med toilet og standpladser til autocampere.

Pladsen ligger indenfor strandbeskyttelseslinjen og Natura2000-området, hvilket planlægningen skal tage hensyn til, men planerne skal være med til at modernisere pladsen, der ifølge Ole Jacobsen fortsat vil være en af de mindre campingpladser.

- Det er nødvendigt for, at vi kan leve op til det, der forventes til en campingplads i den størrelse. Det er stadig en lille plads sammenlignet med andre steder. Alle tror, det er fordi, vi skal være dobbelt så store, men det er det ikke. Det er for at følge med den tendens, at folk vil have mere plads til deres lejr og til at kunne bevæge sig på. Og så er det jo en kort periode, hvor det spidser til hos os, siger han.

Udvidelsesplanerne blev godkendt af Økonomiudvalget 29. maj og er nu sendt til offentlig høring.

Udvidelse: Naturistcamping vil klæde sig på til fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce