Udvalgsformand: Se tiden an


Udvalgsformand: Se tiden an

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleudvalgsformand i Middelfart, Niels Andersen (R), ikke er begejstret for at høre, at flere medlemmer af skolebestyrelsen ved Strib Skole vil nedlægge hvervet, hvis sparebudgettet gennemføres som fremsat.

- Det har jeg det dårligt med. Men jeg synes nu lige, man skal se tiden lidt an. Vi diskuterer for meget ud fra direktionens forslag, og vi er i gang med at finde alternativer, siger Niels Andersen.

Afblæse sparerunden på skolerne kan han dog ikke.

- Børn, skoler og ældre er store blokke i kommunens budget. Jeg kan ikke holde for, at regeringen med den enen hånd giver skattelettelser og med den anden styrer os jernhårdt. Så helt undgå at besparelser på skoleområdet kan nok ikke lade sig gøre, siger udvalgsformanden.

Han ønsker ikke at fortælle, hvilke alternative besparelser, han har i sinde - de vil blive fremført under budgetforhandlingerne.

Anderledes åben er han om anlægssiden af budgettet. Han foreslår at udsætte naturparken ved Hindsgavl, de to fodboldbaner i Strib samt anlægsarbejdet i Ejby Bymidte.

I stedet ønsker han at fremme byggeriet af en ny børnehave/vuggestue i Skrillinge, et dagplejehus, Middelfart, afhjælpe lokalemanglen på Lillebæltskolen samt at oprette en ungdomsklub i Gelsted.

Udvalgsformand: Se tiden an

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce