Udsigten fra skammens væg


Udsigten fra skammens væg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er godt at eje evnen til latter. Og måske er det et sundhedstegn, hvis man også kan grine af sig selv.

I denne uge har en hel del middelfartere fået den mulighed, hvis de har været forbi Lillebæltsværftet for at overvære årets revy "Rotter på loftet". En herlig palet af folk fra byen kom godt op at hænge enten på "Wall of Fame" eller "Wall of Shame" i den forbindelse.

Personligt kan jeg det næste års tid "nyde" udsigten fra skammens væg - fordi revy-holdet var af den mening, at der er kommet lige lovlig meget oplands-stof i Fyens Stiftstidende. Og lokalsport.

Et herligt og godt indspark i debatten om, hvad en god lokalavis er - og skal være.

Også andre steder i kommunen samler revyer og teater-forestillinger folk. Endnu da.

For i Båring lukkede revyen for to år siden, og nu er Harndrup-revyen måske også på vej mod lukning, mens der i Husby var revy for første gang i flere år.

Såvel publikum som deltagere i Middelfart hører til det ældre segment - det kan man vist godt skrive uden at fornærme nogen. Det samme kan med en vis ret siges om løjerne i Harndrup.

De "unge" er sværere at lokke hjemmefra midt i karriere-ræset, børneopdragelsen og vasketøjet. Sådan er det lige nu, og det kan næppe ændres radikalt lige med det første. Det frivillige foreningsarbejde har trange kår i disse så rasende, ambitiøse år.

Det er lidt ærgerligt.

For netop en revy er med til at skabe en fælles, lokal identitet i en verden, hvor enhederne ellers bliver større og større.

Ved at høre om de små, skæve historier fra årets gang, finder vi en ny indgangsvinkel til hinanden - og måske en større forståelse og et mere solidt sammenhold.

Et sammenhold der er behov for både i kommunen som sådan og i de mindre samfund hver for sig.

Derfor skal der fra "skammens væg" på værftet lyde en rungende opfordring til at fortsætte de satiriske skriblerier i Middelfart, Husby og Harndrup.

Og gerne flere steder.

Et godt grin er aldrig at foragte. Heller ikke, selv om det er møntet på én selv.

Ha' en fortsat god weekend.

Udsigten fra skammens væg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce