Udlover dusør for stjålen harddisk: - Hele mit liv var på den

Thomas Jørgensen underviste i førstehjælp på et kursuscenter i Middelfart, da han fik stjålet ejendelene, han havde med til kurset. Privatfoto

Udlover dusør for stjålen harddisk: - Hele mit liv var på den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Jørgensen fik stjålet computer og harddisk med uerstattelige filer, da han var på besøg i Middelfart. Nu udlover han en dusør for at få dem igen.

Middelfart: Tirsdag aften var der indbrud på Severin Kursuscenter i Middelfart, hvor en uheldig gæst fik stjålet en computer og harddisk, fyldt med uerstattelige dokumenter og private familiebilleder.

Nu udlover han en dusør på 1500 kroner for at få genstandene tilbage igen.

- Det er hele mit liv, der var på dem. Jeg har forretningsplaner og andre vigtige dokumenter fra den køreskole, jeg driver, og billeder af mine børn fra de var helt små, siger Thomas Jørgensen, hvis hustru Betinna har skrevet et facebookopslag på Middelfart-facebookgruppen om dusøren.

Thomas Jørgensen, som egentlig bor i Solrød Strand, er i Middelfart disse dage, for at afholde kurser i førstehjælp på kursuscenteret. Han havde netop overstået en undervisningsdag tirsdag, da han fik stjålet sine genstande mellem klokken 18 og 19.

Kun væk i en time

- Vi var kun væk i en time for at spise aftensmad, og da vi kommer tilbage til kursuslokalet, har nogen brudt døren op, og min taske, computer og eksterne harddisk er væk derindefra. Det samme med min medkursists computer.

Han håber, dusøren kan være incitament til at folk kontakter ham, hvis de ser en taske flyde et sted.

- Det kan sagtens være, det hele allerede er kørt til udlandet, men det her er så et sidste forsøg. Tingene har ikke stor materiel værdi, men for os betyder de alt.

Tasken, som savnes, er en sort North Face-taske med hvidt logo og to lommer foran, hvor harddiskene lå i. Computeren er af mærket Lenovo.

Finder du taske, computer eller harddiske, så kontakt Fyns Politi på 114 eller Thomas Jørgensen på 56147474.

Udlover dusør for stjålen harddisk: - Hele mit liv var på den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce