Uddannelse: Psykoterapeuter bliver i Middelfart

Dette er det første hold studerende på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet i Middelfart. Disse kvinder danner grundlaget for, at skolen tør tro på, at interessen for en skole på disse kanter er til stede, og derfor vil man nu slå sig ned i Middelfart permanent. Foto: Mia Harm Madsen

Uddannelse: Psykoterapeuter bliver i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en prøveperiode på et år har Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet besluttet sig for, at der er grundlag for at slå sig ned i Middelfart permanent.

Middelfart: Ni damer rundt om et bord i en lejlighed på Borgmestergården danner grundlaget for en vigtig beslutning: Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet vil slå sig permanent ned i Middelfart.

De ni damer er alle studerende på akademiet, og de kommer fra trekantområdet og Fyn. Det var netop idéen med at slå sig ned i Middelfart: at tiltrække studerende fra det sydlige Danmark. Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet har i forvejen lokaler i København og Aarhus, men afstanden kan altså være afgørende for, om der kan tiltrækkes elever.

Sidste forår startede skolen således det første hold op, og nu skal et nyt hold starte op om en måneds tid.

Undervisningen foregår nu i de midlertidige lokaler i Borgmestergården, men med beslutningen om at blive, er jagten på egnede lokaler også indledt, fortæller underviser Christine Packness.

Christine Packness er underviser på skolen.
Christine Packness er underviser på skolen.

Fynboer ikke til hypnose

Da skolen så sig om efter et sted at slå sig ned mellem Aarhus og København, var Fredericia også med i spil. Der er dog én forskel på Jylland og Fyn, som godt kan gå hen at være afgørende for, hvor de endelige lokaler skal findes henne:

- Fynboerne er ikke til hypnose. De er mere til clairvoyance og den spirituelle del. Så snart du kommer over på den anden side af Lillebælt, så er de til hypnose. Det kan være et argument for at rykke til Fredericia, men det det kan også være, at vi skal give fynboerne mulighed for at uddanne sig til spirituelle psykoterapeuter. Den linje findes også på vores skole. Det handler jo om udbud og efterspørgsel, siger Christine Packness.

Uddannelse: Psykoterapeuter bliver i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce