Tyve tappede 21.000 liter olie


Tyve tappede 21.000 liter olie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FJELSTED: Det er langt fra første gang, at Munck Asfalt får stjålet olie fra dets tanke.

Men ifølge direktør Hans Christian Munck er de 21.400 liter fyrings- og dieselolie, der ifølge Fyns Politi blev stjålet i weekenden, den største mængde, der nogensinde er stjålet fra virksomheden på en gang.

- Det er både ærgerligt og irriterende, konstaterer direktøren, der forklarer, at tyvene fik fat i olien ved at skære et rør over.

Tyveriet betød, at asfalt-virksomheden i Fjelsted først kom i gang med produktionen efter en halv dag med reparationer af rørene.

Hans Christian Munck vil ikke oplyse, hvor mange kroner, virksomheden har mistet på grund af tyveriet, men forklarer, at han i øjeblikket er i kontakt med virksomhedens forsikringsselskab for at få afklaret, om tyveriet er dækket.

Vil sikre sig bedre

Den ulovlige tapning af de mange tusinde liter olie skete formentlig i weekenden, men Hans Christian Munck siger, at der op til weekenden var flere medarbejdere på ferie.

Derfor kan tyveriet i teorien være foregået dage forinden. Direktøren forklarer, at olie-tyverier er et stigende problem, og han vil derfor gøre det sværere for tyve at stjæle olien.

- Vi vil sikre os endnu bedre via kameraovervågning, siger Hans Christian Munck, der konstaterer, at Munck Asfalt allerede har kameraer adskillige steder.

Desuden har han kontakt til et privat vagtværn, som også kan være med til at sikre den dyrebare olie.

Og det skal være sidste gang, at der bliver stjålet så mange liter olie på en gang.

- Vi vil have meget mindre mængder i tankene op til weekender og fridage, siger direktøren

Tyve tappede 21.000 liter olie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce