• Forstander på Billeshave Efterskole Thomas Arvad Meier mener, at der har været en god dialog med de elever, der lagde ham og skolen for had på Facebook.

Strib: Efter otte elever blev smidt ud af Billeshave Efterskole i sidste uge for at ryge hash, blev skolen og dens forstander, Thomas Arvad Meier, lagt for had på Facebook-siden Offensimentum af andre elever fra efterskolen.

Her står der ifølge b.dk blandt andet, at "Thomas er et magtliderligt svin" og "Thomas burde skydes", ligesom en har skrevet: "Elever fra Billeshave Efterskole beder igen Offensimentum army om hjælp".

Men alligevel er disse elever ikke røget samme vej som dem, der røg hash.

- Vi kunne sagtens have smidt de her elever ud, men vi synes faktisk, at vi har været i en positiv dialog med dem og deres forældre, siger Thomas Arvad Meier.

Efter skolen havde snakket med de elever, der havde postet hadbeskederne, fjernede de dem på Facebook med det samme.

Forstander Thomas Arvad Meier synes bestemt ikke, at det er i orden, at eleverne valgte at reagere på det sociale medie, som de gjorde, men forstår godt, hvorfor de har reageret på den måde:

- De var nok ikke helt klar over, hvad der lige var sket efter hjemsendelsen. Men det er klart, at de har været meget frustreret over, at deres kammerater er blevet bortvist fra efterskolen, siger forstanderen, der siger, at han ikke vidste, at der lå hadbeskeder om ham og efterskolen på Facebook, før en journalist fra Berlingske Tidende ringede ham op.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Hashhunde er en del af efterskole

Hashhunde er en del af efterskole

Fakta: Gode råd til forældre om hash

Tre meninger: Efterskolerne har forskellige hashregler

Tre meninger: Efterskolerne har forskellige hashregler