Tricktyv kan vente flere sigtelser


Tricktyv kan vente flere sigtelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: En 46-årig mand fra Serbien blev i går ved et grundlovsforhør i retten i Middelfart varetægtsfængslet til den 12. august.

Han protesterede ikke mod fængslingen, og det ville næppe heller have hjulpet meget. Anklageren, vicepolitimester Else Sølling, havde nemlig tilkendegivet, at hvis der ikke skete fængsling efter enten Retsplejelovens eller Udlændingelovens bestemmelser, så ville den 46-årige blive anholdt og fængslet umiddelbart efter retsmødet og kørt til afsoning.

Han har nemlig allerede samlet et halvt års uafsonet fængsel i Danmark "på bogen", ligesom idømte bøder for tilsammen knap 20.000 kroner aldrig er blevet betalt. Derfor var han efterlyst blandt andet også for at få forkyndt, at han er nægtet asyl i Danmark.

Det blev oplyst, at han kom ind i landet i 1999, men under retsmødet kom det til en længere udredning med tolkens mellemkomst, fordi den 46-årige åbenbart har forvekslet en tildelt opholdstilladelse med asyl. Han har i mellemtiden også været i både Tyskland og Norge, hvor han også har forsøgt at få norsk asyl.

Men han har også været i Danmark, for i hvert fald i yderligere tre politikredse vil man gerne have en snak med den 46-årige om såvel butikstyverier som bedrageri. De tidligere domme er fra Svendborg og København, og nu venter der yderligere sigtelser fra København, Silkeborg og Hammel.

Det var i rollen som tricktyv, han kom i politiets søgelys i Middelfart.

I søndags var han således inde i kiosken Spilloppen på Viaduktvej, hvor han ville købe en pakke cigaretter. Sigtelsen lød på, at han her bragte ekspedienten i vildfarelse og derved fik udbetalt 500 kroner for meget ved at bytte pengesedler frem og tilbage. Han bestred ikke at have været i butikken, men gjorde gældende, at han først senere havde opdaget, at han havde fået for mange penge tilbagebetalt. Han kunne ikke forklare, hvorfor han ikke havde tilbageleveret pengene.

Men sammen med mandens bil har politiet taget 2000 kroner, som han havde hos sig, i varetægt, så dermed er der udsigt til, at kassen kommer til at stemme i Spilloppen.

I endnu et tilfælde skulle den 46-årige også have forsøgt sig i søndags i Aldi i Havnegade under køb af en papvin. Her afslog ekspedienten imidlertid at betale, og den 46-årige nægtede i det tilfælde at have forsøgt sig med tricktyveri.

Tricktyv kan vente flere sigtelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce