Tradition og fornyelse i MVK

Jublen var stor efter MVK's bronzesejr over Gentofte i foråret. I weekenden bliver der igen budt på top-volleyball i Lillebæltshallerne.
Foto: Yilmaz Polat

Tradition og fornyelse i MVK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyballklubbens elitestævne på vej mod udvidelse

MIDDELFART: Det er i sandhed en tradition, der holdes i hævd, når Middelfart Volleyball Klub denne weekend lægger gulv til en international træningsturnering kort før sæsonstarten for de bedste danske hold.

Elitestævnet spilles for 43. gang, og det, der begyndte som en turnering udelukkende for danske klubber, har siden udviklet sig, så der de senere typisk har været deltagere fra både Sverige, Norge og Holland involveret.

Sådan er det også i år, og mellem kampene bliver klubberne indkvarteret både på Lillebæltskolen, i hallen og i campinghytterne ved Dansk Folkeferie og på Vejlby Fed.

Og turneringen er nu så efterspurgt, at den formentlig udvides næste år.

- Vi fik forespørgsler fra flere hold i år, end vi kunne rumme, så vi takkede nej. Men næste år spiller vi formentlig i to herre-rækker, siger Alex Petersen, der er formand i Middelfart Volleyball Klub.

- Vi begyndte i en gammel badmintonhal og rykkede senere på Vestre Skole. Men stævnet voksede for alvor, da vi fik Lillebæltshallen, siger Alex Petersen.

Der er 20 frivillige i gang under weekendens stævne - plus ungdomsafdelingens medlemmer, der fungerer som sekretærer under kampene i Lillebæltshallen, hvor der er gratis adgang hele weekenden.

Tradition og fornyelse i MVK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce