Torvet klar til Birthe Kjær

Åse Pedersen, Middelfart - sammen med barnebarnet Marlene Pilegård - synes, det nye torv er noget bart. De står oven på cirklen, som skal blive til et stort springvand. Dog ikke i aften, for da har restauratør Henrik Rasmussen fra Guldkronen (i midten) tænkt sig at sætte borde og stole oven på det.
Foto: Hans Østergaard

Torvet klar til Birthe Kjær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har trukket ud og ud, men i aften ved Open by Night kan Middelfart tage sin nye plads i brug

MIDDELFART: Når Birthe Kjær går på scenen i aften, kan hun skue ud over et torv med hel ny belægning og et stort, rundt springvand i midten.

Det vil sige, det kan hun nok ikke, for middelfarterne vil formentlig sidde og stå så tæt på Torvet, at ikke en flise vil være synlig.

Men Torvet er altså omsider klar til brug, og aftenens koncert i forbindelse med hele byens aftenudsalg, "Open by Night", bliver det første større arrangement på den renoverede plads.

Kaos i Grønnegade

I går kæmpede en elektriker ganske vist med at skaffe lys i to nye gadelygter på Torvet til i aften, men han var fortrøstningsfuld.

Tilkørselsvejen Grønnegade er stadig et stort kaos, hvor brolæggerne højst er nået halvvejs, men selve pladsen er færdig.

Vand springer ikke

Men springvandet - den markante cirkel på Torvet - er en historie for sig.

Ingen ved nemlig rigtigt, hvornår det begynder at springe.

Citychef for Middelfart Handel, Hanne Grønberg, håber på, at alt inklusive springvand og Grønnegade er klar om en måned, omkring 1. september.

Men den ansvarlige i Middelfart Kommune, bygge- og planchef Jørgen Knudsen, holder ferie, og ikke engang kommunaldirektør Søren Andersen kan fremskaffe et svar eller en dato

Men han garanterer, at det ikke bliver i aften.

Og godt for det. Restauratør Henrik Rasmussen, som driver Restaurant Guldkronen og har arrangeret koncerten med Birthe Kjær:

- Jeg håber så sandelig ikke, det begynder at springe i aften. Jeg har nemlig tænkt mig at sætte borde og stole oven på det.

Torvet klar til Birthe Kjær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce