To nye butikker på vej til Middelfart


To nye butikker på vej til Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Urmager og tøjbutik slår dørene op i løbet af sommeren

MIDDELFART: Inden sommeren er forbi, får middelfarterne to ekstra muligheder for at lufte dankortet, når butiksdrivende fra omegnsbyerne udvider med nye afdelinger i Middelfart.

Urmageren og guldsmeden Anytime i Ejby har overtaget lejemålet i Østergade 22, hvor skoforretningen Z Up holdt til, inden den for nylig flyttede til gågaden.

Pigernes Verden fra Fredericia rykker ind i lokalerne i Algade 59, hvor der tidligere var bager og lingeributik, når tømrermester Peter Hansen er færdig med den igangværende renovering sidst i juli.

- Jeg vil godt understrege, at jeg absolut ingen planer har om at lukke i Ejby. For vi har en sund forretning. Jeg åbner udelukkende i Middelfart, fordi jeg ser et godt marked der, efter Henrik Kjær solgte sin forretning til Synoptik, og der nu er blevet en urmager mindre i byen, siger Richard Olsen, der har haft Anytime i Ejby siden 2000.

Han vil både drive urmager- og smykkeforretning i Middelfart, akkurat som det er tilfældet i Ejby. Han regner med at åbne til august.

Den rigtige placering

- Vi skal bruge nogen tid på at indrette os med nyt inventar og få tyverisikret med gitter rundt om butikken. Og så skal jeg have ansat noget personale, fortæller Richard Olsen, der er uddannet urmager.

Sanne og Jacob Falkenby, der åbnede Pigernes Verden i Gothersgade i Fredericia for syv år siden, har længe været på jagt efter et butikslokale i Middelfart. De synes, byen minder meget om Nyborg, hvor parret oprindelig stammer fra.

- Vi går tit tur med vores børn og hund i Middelfart. Det er sådan et hyggeligt sted med vand, skov og et godt butiksliv, siger Sanne Falkenby, der kommer til at stå for forretningen i Middelfart sammen med en lokal pige, som de nu skal have ansat.

Udvalget bliver som i Fredericia - smart tøj til kvinder i alderen typisk fra 25 til 55 år.

To nye butikker på vej til Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce