Asia Restaurant i Middelfart holder pause frem til den 27. september for et gennemgå en større renovering.

Middelfart: Tusindvis af sultne kunder er defileret forbi buffetens velduftende skåle, siden kineseren Pin Sing Si for syv år siden åbnede Asia Restaurant i Østergade i Middelfart.

Men vestfynboernes smag for de asiatiske retter har efterhånden sat sine spor, og stedet holder derfor nu lukket frem til den 27. september for at gennemgå en større renovering.

Giver millionoverskud

De årlige overskud har ligget og svinget mellem halvanden og to en halv millioner kroner, og egenkapitalen alene for Asia Restaurant i Middelfart har nu rundet syv millioner kroner, viser det seneste regnskab.

Lokalerne er således ryddet for møbler, og håndværkerne rykker ind på mandag.

Pin Sing Si fortæller til Fyens Stiftstidende, at der både skal nye tæpper, nye borde og stole ind, ligesom det eksisterende, åbne guldfiskebassin forsvinder for at give bedre plads til gæsterne.

Akvarierne, der hidtil har fungeret som levende skillerum, bevares dog i restauranten, der har plads til 220 spisende. Men det tal bliver altså lidt større, når moderniseringen er færdig. Samtidig kan gæsterne se frem til mere frisk luft, idet der også installeres et nyt ventilationsanlæg.

En sand guldåre

Pin Sing Si viste sig at ramme en guldåre, da han for syv år siden omdannede den tidligere Netto-forretning i bymidten til asiatisk spisested henvendt til ikke mindst børnefamilierne.

De årlige overskud har ligget og svinget mellem halvanden og to en halv millioner kroner, og egenkapitalen alene for Asia Restaurant i Middelfart har nu rundet syv millioner kroner, viser det seneste regnskab. Det fortæller om et plus før skat på 2,2 millioner i 2016.

Og den arbejdsomme restauratør, der bor privat i Middelfart, hviler ikke på laurbærene. Han har nemlig siden hen åbnet tilsvarende restauranter i Odense, Aarhus og Svendborg.

Næste skridt bliver Nyborg, hvor han åbner den 1. september.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.

Mere om emnet

Se alle
Kineser renoverer spisested for 1,5 millioner kroner

Kineser renoverer spisested for 1,5 millioner kroner

3
Ny asiatisk restaurant er Pings femte af slagsen

Ny asiatisk restaurant er Pings femte af slagsen

Kineser spinder guld på sin buffet

Kineser spinder guld på sin buffet