Tjek på tal: Annette styrer tallene, så du kan styre noget andet

Annette Svendsen arbejder fra sin arbejdsstation i hjemmet, og hun tager også ud på kundebesøg. Foto: Mia Harm Madsen

Tjek på tal: Annette styrer tallene, så du kan styre noget andet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke alle, der er lige begejstrede for tal. Men Annette Svendsen har tjek på dem, så du kan bruge kræfterne på det, du er god til.

Brenderup: Måske kender du det fra dig selv. Det der med at tallene på selvangivelsen, i årsopgørelsen og i regnearket forvirrer dig. Du ved ikke helt, hvad der er hvad, og du forsøger selv at få tastet de rigtige oplysninger ind de rette steder. Men det er bare smadder irriterende, at du overhovedet skal forholde dig til det, for du vil hellere bruge din tid på det, du er god til.

Det ved Annette Svendsen alt om. Hun gør nemlig det, hun er god til: tal. Og når hun tager sig af papirarbejdet, så kan andre tage sig af det, de gør bedst.

Fra årsskiftet valgte hun at blive selvstændig og tilbyder nu regnskabsservice fra sit hjem ved Brenderup. Hun har 30 års erfaring i tal og bogføring og ved derfor præcis, hvad det handler om.

- Jeg tilbyder små og mellemstore virksomheder samt iværksættere hjælp med papirarbejdet. Jeg kan mærke, at det er den slags virksomheder, der har brug for hjælp. Det er da trist, at en nystartet virksomhed må give op på grund af administration. Det går nemlig ofte galt med at styre momsen og tidsfrister til rapporteringer, samt hvad man må trække fra, forklarer Annette Svendsen, der ved, at det tager lang tid og er besværligt for én, der ikke er vant til at sidde med det.

- Så lader jeg folk gøre, hvad de er gode til. For mig er det her ikke et stort arbejde, for jeg ved jo hvordan og har forstand på det. Så tager det ikke ret lang tid og bliver ikke ret dyrt, siger hun.

Koncept til foreninger

Annette Svendsen har udtænkt et koncept, som hun vil tilbyde foreninger i området. Hun kan være deres praktiske assistance, når det kommer til at hjælpe kassereren.

- Det er et problem, at kassererposten altid er svær at besætte. Jeg tilbyder at bogføre for dem, og så kan kassereren have styr på medlemmerne i stedet. Så kan vi lave en aftale om alt det formelle, og hvem der må godkende hvad, og når bestyrelsen har besluttet noget, sørger jeg for, at det bliver overholdt. For eksempel at pengene bliver brugt på det, man har aftalt. Det er et hårdt job at være kasserer, og folk melder sig jo ind i en strikkeklub, fordi de godt kan lide at strikke, og ikke fordi de godt kan lide at bogføre, siger Annette Svendsen som et eksempel.

Siden starten ved årsskiftet har Annette Svendsen allerede haft godt gang i det nye, lille firma og har haft mange kundebesøg.

- Jeg kan tilbyde at skabe ro og overblik, slår hun fast.

Tjek på tal: Annette styrer tallene, så du kan styre noget andet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce