Tilbage til barndommens gade

Lisbeth Helbo Hansen (tv) og Helena Holmenlund Christensen er nye journalister på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart. Foto: Henrik Larsen

Tilbage til barndommens gade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

34-årige Lisbeth Helbo Hansen er ny journalist i Middelfart og vender dermed tilbage til byen, hvor hun boede det meste af sin barndom.

Middelfart: Nye ansigter er trådt ind ad døren hos Fyens Stiftstidende, Fyens.dk og Melfar Posten i Havnegade.

34-årige Lisbeth Helbo Hansen er tiltrådt som fast journalist på Middelfart-redaktionen, mens 22-årige Helena Holmenlund Christensen, der kommer fra Danmarks Journalisthøjskole og oprindeligt fra Ikast, skal være praktikant det kommende halve år.

Der er tale om, at hun vender tilbage til barndommens gade, idet hun boede i Middelfart indtil 4. klasse, hvor hun gik på Østre Skole. De seneste fire år har hun arbejdet som redaktionssekretær på Fyens Stiftstidende i Odense, hvor hun også bor med sin kæreste.

- Det føles temmelig meget som at komme hjem igen, selv om byen næppe er til at kende igen så mange år efter. Da jeg var lille fangede min far og jeg fisk ved havnekajen i Middelfart. Den kaj findes slet ikke længere. Det er godt, for det betyder jo, at det er en by og en kommune i udvikling. Jeg glæder mig til at lære det hele at kende igen, fortæller Lisbeth Helbo Hansen.

Ledig stilling

Hun udfylder den stilling, som blev ledig efter Henrik Juel Skovrider og som Jonas Ancher Nyeng de seneste fire måneder har udfyldt som vikar. Helena Holmenlund Christensen afløser Sebastian Stave Sjöberg, efter at hun det seneste halve år har været tilknyttet Odense-redaktionen.

- Nu glæder jeg mig til at lære kommunen og komme helt tæt på alt det, som interesserer folk i det nære. Jeg elsker at lave personhistorier med de spændende mennesker, som findes alle steder, siger hun og fortæller, at første arbejdsdag, hun stod af toget, også var første gang i sit liv, at hun satte fødderne i Middelfart.

Tilbage til barndommens gade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce