Teltscenen det store rock-hit

Den fortættede stemning i teltet med de nye, danske navne var et hit lørdag i Middelfart.
Foto: Hans Østergaard.

Teltscenen det store rock-hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi skal fortsat kunne trække internationale navne til byen, siger rock-formand Claus Hansen, der tror på samlet overskud efter Rock Under Broen og Rod Stewart-koncerterne

MIDDELFART: Vinden over Lillebælt betød i går, at teltscenen fra årets Rock Under Broen får lov at stå et døgn længere end planlagt, for dugen er for tung til at kunne styres i blæsevejret.

Og på samme vis, som teltet altså dermed lidt lever sit eget liv, var det også programmet på den scene, der i følge formand Claus Hansen trak de største roser ved årets fest.

- Navne som Magtens Korridorer og Volbeat var simpelthen suveræne, og vi har i det hele taget fået meget stor ros for de bands, der var på teltscenen, siger han.

- Generelt står vi med en god fornemmelse i maven. Vi tror, der var flere end 20.000 mennesker på pladsen, og de første meldinger på mad- og ølsalg er positive. Jeg tror personligt, at vi kommer ud med et samlet overskud på Rod Stewart og Rock Under Broen, siger Claus Hansen.

Dermed er det million-underskud, der truede efter torsdagens fødselsdagskoncert med Rod Stewart formentlig druknet i den velbesøgte lørdag.

Glade for Stewart

- Og vi er stadig glade for, at vi beviste over for byen, at vi kan hente et navn som Rod Stewart til Middelfart. Vi er da kede af, vi ikke kunne tjene penge på det, men vi er glade for, at vi gjorde det. Det betyder også noget, synes jeg.

Trods succesen på telt-scenen holder Claus Hansen da også fast i Rock Under Broens koncept.

- Vi vil gerne ramme bredt, og derfor er det vigtigt, at vi kan trække større navne med appel til den store scene, siger han.

Arrangements-mæssigt forløb festen tilsyneladende uden de store problemer. Torsdagens parkerings-knuder var løst efter et møde med politiet op til lørdag, og netop politiet melder om en - forholdsvis - rolig dag.

- Generelt er mit indtryk, at det gik godt. Vi havde tre anholdelser, hvor af der måtte bruges peberspray på de to. Derudover var der en del, der blev bortvist fra pladsen, men når man tænker på, at der var 20.000 mennesker samlet, som kunne købe alt det alkohol, de kunne have i sig, så synes jeg, det gik fint, siger beredskabsleder Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi i Middelfart.

Også fra samaritter-teltet er der positive røster. Den eneste haste-udrykning kom allerede kort efter starten på Rock Under Broen, fordi en mand faldt og måtte på skadestuen.

- Derefter havde vi to "kørsel 2"-udrykninger, hvilket betyder mindre alvorlige ting, og alt i alt var det, hvad vi kunne forvente. Selvfølgelig var der undervejs folk, der kom til skade, så vi havde nok at lave, siger Per Møller Jensen fra Middelfart Brandvæsen.

Teltscenen det store rock-hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce