Teleselskaber lover bedre dækning


Teleselskaber lover bedre dækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På et møde mellem Middelfart Kommune og teleindustrien blev der lovet flere telemaster i oplandet

Nordvestfyn: Teleindustrien vil inden for det kommende år stå klar til at lukke nogle af de sorte huller, som præger mobilnettet, så snart man når uden for de større byområder i kommunen.

Sådan lyder udvalgsformand Niels Bebes (V) konklusion i hvert fald, efter at han i går holdt møde med fire teleoperatører. Et møde, der blev sat i stand, efter at Fyens Stiftstidende i midten af sidste måned omtalte problemerne med mobilforbindelsen i oplandet.

- Vi har haft et meget positivt møde med de fire teleoperatører, som erkendte, at der var problemer i en del områder i Middelfart Kommune. De lovede dog at gøre noget ved og blandt andet sørge for at gøre brug af de tilladelse til at sætte master op, som de allerede har fået, siger Niels Bebe, der blandt andet peger på, at Middelfart Kommune har givet tilladelser til at sætte nye telemaster op ved Munkegårdsvej i Vejlby og ved Båring.

Flere ansøgninger på vej

Vejlby og Båring er dog langt fra de eneste områder af kommunen, hvor borgerne kæmper med at få tilstrækkelig med grønne streger på mobiltelefonen.

Niels Bebe peger selv på områder omkring Husby og Sdr. Aaby som særligt problematiske.

- Det er nogle af de områder, hvor der er dårligst forbindelse. Men det er så noget af det, som vi skal have arbejdet videre med i 2014, siger Niels Bebe, der forventer at se flere ansøgninger om at sætte telemaster op fra teleoperatørerne.

- Ja, jeg tror, at teleoperatørerne har fået øjnene op for, at der er nogle områder, hvor der er et behov for nye telemaster. Som kommune skal vi så bare også være indstillet på at give dem tilladelserne. Det var noget af det, som vi fik at vide på møde, siger Niels Bebe, der mener, at de lokale borgeres generelle accept af telemaster er blevet større.

- De fleste kan jo efterhånden godt se, at vi bliver nødt til at få flere master op. Så fra politisk side vil vi nok se lidt mere velvilligt imod ansøgninger fra teleselskaberne, end vi måske hidtil har gjort, siger Niels Bebe.

Teleselskaber lover bedre dækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce